pushimet, harta, moti, zhytja, çfarë të shikoni.

pushimet, harta, moti, zhytja, çfarë të shikoni.

Burgas, Bullgari – Plazhi dhe atraksione të tjera turistike. Burgasi është qyteti i katërt më i madh në Bullgari. Si qytet industrial dhe port, ai është qendra ekonomike, kulturore dhe politike e gjithë Bullgarisë Juglindore. Në këtë video kam përfshirë pamjet dhe...

read more
harta, moti, çfarë të shihni.

harta, moti, çfarë të shihni.

Vende interesante në Varna. Çfarë ia vlen të shikoni dhe çfarë të bëni atje? Varna është qyteti i tretë port më i madh bullgar. Aktualisht ka rreth 350,000 banorë. Është një qytet i njohur kryesisht për portin dhe aeroportin e tij. Shumica e turistëve e nisin...

read more
Ku dhe kur të skijoni në Bullgari?

Ku dhe kur të skijoni në Bullgari?

Vendpushimet e skive në Bullgari. Bansko, Borowiec dhe Pamporowo. Edhe pse ndoshta shumë mbështetës të vendpushimeve të skive alpine do të tronditen nga fakti se nuk është në Alpe që vendpushimi konsiderohet të jetë më në zhvillim në botë. Ky resort është BANSKO...

read more
Harta dhe historia e Bullgarisë

Harta dhe historia e Bullgarisë

Harta politike dhe gjeografike e Bullgarisë – Burgas, Varna, Sunny Stok – GPS. Gjeni vendpushimet e Bullgarisë në hartë. Harta politike dhe gjeografike e Bullgarisë dhe historia – Burgas, Varna, Shpati i Diellit. Gjeni vendpushimet e Bullgarisë në hartë. Më shumë...

read more
Shëndeti – para nisjes dhe në vend në Bullgari.

Shëndeti – para nisjes dhe në vend në Bullgari.

Si të mbroni shëndetin tuaj para se të shkoni në Bullgari. Cilësia e kujdesit mjekësor, spitale, farmaci. Për faktin se Bullgaria, si dhe Polonia, bëjnë pjesë në Bashkimin Evropian, sipas dispozitave të Bashkimit Evropian, ekziston një Kartë Evropiane e Sigurimit...

read more
Me një fëmijë në Bullgari

Me një fëmijë në Bullgari

Si të planifikoni një pushim me një fëmijë në mënyrë që të jetë i sigurt? Siguria – Këshilla. Bullgaria është një vend i bukur me objekte të shkëlqyera turistike pikërisht buzë detit. Hotele ekskluzive, të pajisura me sauna, solariume, fusha tenisi dhe golfi, kënde...

read more
Mjetet e komunikimit në Bullgari

Mjetet e komunikimit në Bullgari

Çfarë të lëvizni në Bullgari? Cila është më e mirë: një taksi apo një autobus? Kudo që shkojmë me pushime, jemi gjithmonë përballë një dileme: çfarë mjeti komunikimi të zgjedhim për të lëvizur në një vend të caktuar me efikasitet dhe relativisht lirë? Ne përballemi me...

read more
Rruga më e mirë me makinë nga Polonia në Bullgari.

Rruga më e mirë me makinë nga Polonia në Bullgari.

Cila rrugë të zgjidhni kur shkoni në Bullgari. Çfarë duhet marrë parasysh kur llogaritni një rrugë. Kur planifikojmë të shkojmë për pushime në Bullgari me makinë, është mirë që fillimisht të shqyrtojmë me kujdes rrugën e udhëtimit tonë. Sigurisht, sot ne të gjithë...

read more
Shtator – moti në Bullgari në shtator – temperatura.

Shtator – moti në Bullgari në shtator – temperatura.

A ja vlen të shkosh në Bullgari në shtator. Temperatura e ujit dhe ajrit, vende interesante. Shtatori në Bullgari është fundi i sezonit turistik. Pra ka gjithnjë e më pak turistë, kështu që është një kohë ideale për ata që pëlqejnë paqen dhe qetësinë. Moti është ende...

read more
Tetor – moti në Bullgari në tetor

Tetor – moti në Bullgari në tetor

Bullgaria në tetor. Temperaturat e ajrit dhe ujit. Tetori është një vjeshtë e vërtetë në Bullgari. Edhe pse temperaturat e ajrit janë duke u ulur, sërish ia vlen të shkosh atje me pushime. Në fund të fundit, ju mund të ecni në plazh, të lundroni, të admironi natyrën,...

read more